woensdag 25 september 2024

San Francisco is bijna uitverkocht, Long Beach nu in verkoop!

Bijna alle appartementen in ons prachtige gebouw San Francisco zijn al verkocht. San Francisco biedt 49 aantrekkelijke twee- en driekamerappartementen, vier robuuste stadswoningen en ligt zowel aan de groene waterkant als aan het levendige marktplein. Een speciale toevoeging is de daktuin op de derde verdieping, een heerlijke groene oase voor de bewoners. Als je interesse hebt in een van de laatst beschikbare appartementen van San Francisco, neem dan contact op met ons verkoopteam en/of bekijk hier het laatste beschikbare aanbod San Francisco.

Long Beach nu in verkoop

Vlak voor de bouwvak zijn we ook gestart met de verkoop van de appartementen van Long Beach, een imposant gebouw gelegen in een parkachtige setting aan het water. Dit is voorlopig het laatste gebouw dat in verkoop is. Het verkoopteam is volop bezig met de verkoopgesprekken. De verkoop loopt voorspoedig, dus mocht je nog op zoek zijn, neem dan contact op met het verkoopteam!

Bekijk hier het aanbod Long Beach!

Koopappartementen Long Beach

De koopappartementen van HIGH5 variëren van ca. 52m2 tot ca. 110m2 en zijn energiezuinig (A+++)! Tevens worden ze voorzien van een privé buitenruimte. De appartementen worden daarnaast aangeboden met een complete badkamer/toilet en zelfs inclusief een keuken met inbouwapparatuur! De prijzen starten vanaf: € 321.960,- V.O.N.

Nog op zoek naar een appartement?

Neem contact op met het verkoopteam van HIGH5. Ze vertellen je graag alles over dit bijzondere project en de nog beschikbare appartementen:

Mooijekind Vleut Makelaars
nieuwbouw@mooijekindvleut.nl
Tel: 023 – 542 02 44

Overspaern Makelaardij
info@overspaern.nl
Tel: 023 – 536 63 66