Long Beach nu in verkoop!

Bekijk het aanbod

HIGH5! Even voorstellen

De vijf gebouwen van HIGH5 geven gezicht aan de stedelijke vernieuwing van Haarlem Nieuw Zuid. Ze voegen niet alleen woonvolume toe, maar ook een stadse uitstraling en de nodige levendigheid. In en rond de gebouwen is van alles te zien en te doen.

Bekijk het woningaanbod van San Francisco

Bekijk het woningaanbod van Long Beach

Long Beach

133 appartementen van ca. 52 tot ca. 111 m2

Heerlijk wonen in deze statige woontoren met alle voorzieningen om de hoek en groen en water voor de deur. Tegelijkertijd geniet je van een duurzaam appartement met een, twee of drie slaapkamers.  In Long Beach bevinden zich 133 appartementen en een collectieve ruimte waar alle bewoners gebruik van kunnen maken.

Lees meer over Long Beach Bekijk hier het aanbod

San Francisco

49 appartementen & 4 stadswoningen
van ca. 56 tot ca. 100 m2

Het eerste gebouw dat in verkoop is gegaan, is San Francisco. Dit U-vormige gebouw staat op een prachtige plek, aan zowel het water als het centrale marktplein. In het gebouw bevinden zich 49 twee- en driekamerappartementen en 4 stadswoningen.

Lees meer over San Francisco Bekijk de verkoopbrochure

Multifunctioneel stadsdeelcentrum

Wat dacht je van een sportschool, een bioscoop, leuke cafés en restaurants, en het gezellige marktplein? En wellicht ook een foodhal! Dit alles draagt bij aan de ambitie voor de stedelijke vernieuwing van dit gebied: de ontwikkeling van een multifunctioneel stadsdeelcentrum, dat fungeert als huiskamer voor de wijk. Een plek om te ontmoeten en te verblijven. Een plek die voelt als thuis!

San Diego

172 appartementen van ca. 53 tot ca. 92 m2

Een markante woontoren op een fraaie plek. Omringd door groen en met zijn voeten in het water biedt San Diego ruimte aan 172 appartementen. In een later stadium wordt bepaald of de appartementen van San Diego in verkoop of in verhuur gaan.

San Jose 

97 appartementen van ca. 53 tot ca. 68 m2

Deze vriendelijke woontoren staat in het midden van HIGH5, tussen het groen en aan het water, en wordt geflankeerd door de gebouwen Long Beach en San Diego. In een later stadium wordt bepaald of de appartementen van San Jose in verkoop of in verhuur gaan.

Los Angeles

114 appartementen van ca. 50 tot ca. 100m2

Dit fraaie gebouw ademt stedelijke dynamiek. De bedrijvigheid in de commerciële plint in combinatie met het aangrenzende marktplein brengt een levendige, prettige sfeer teweeg. Alle 114 woningen in Los Angeles zijn bestemd voor sociale huur.

Tussen het groen, omgeven door water

De levendigheid van het Californiëplein is direct voelbaar en sluit mooi aan op de bedrijvigheid van de commerciële ruimten in HIGH5. Tegelijkertijd staan de gebouwen met hun voeten in en tussen het groen, en worden ze omgeven door water. Privé parkeren van de auto kan in het hart van San Francisco en Los Angeles. Tevens zijn er collectieve fietsenstallingen en is er ook mogelijkheid voor het stallen van een scootmobiel.

Architectuur

“De twee gebouwen aan het plein, waaronder gebouw San Francisco sluiten aan bij de stadse architectuur rondom het plein en zijn meer klassiek van opbouw met twee kleuren metselwerk. De warme kleuren van het metselwerk passen bij de optimistische architectuur. De stijl is chique en tijdloos. Een fijne plek om te wonen.” 

Adriaan Mout - LEVS architecten