49 appartementen & 4 stadswoningen van 56 tot 100 m2

San Francisco

San Francisco heeft alles wat je je maar wensen kunt in een appartementengebouw. De 53 woningen voldoen aan de nieuwste duurzaamheidseisen, met onder meer hoogwaardige isolatie en vloerverwarming. Ook hebben ze allemaal een of meerdere privé buitenruimten. Je fiets kun je stallen in het hart van het gebouw. De commerciële ruimten in de plint en op de eerste verdieping zorgen voor de nodige reuring!

Best of both worlds

In San Francisco komen stad en groen letterlijk samen. Het gebouw wordt aan de ene zijde geflankeerd door het levendige marktplein, terwijl je aan de andere kant uitkijkt op de lommerrijke, autoluwe straat. De fraaie plantenbak aan de gevel en de daktuin op de derde verdieping dragen aan dit groene karakter bij. Wanneer je het gebouw binnenstapt, ervaar je hoe bijzonder het is. Dat begint al bij de royale entree, die fraai gesitueerd is aan de waterzijde. De grandeur van San Francisco is overal voelbaar en zichtbaar, of je nu in een van de vier stadswoningen woont met je eigen voortuin aan het groen, of in een van de appartementen met privé buitenruimte(n). De twee- en driekamerappartementen hebben veel lichtinval. Daarnaast worden de woningen voorzien van een badkamer en keuken. In het hart van het gebouw vind je de fietsenstalling en er zijn 25 parkeerplaatsen te koop voor bewoners van San Francisco.

Schrijf je nu digitaal in

Bekijk het aanbod

Wonen in San Francisco

  • Prijzen woningen vanaf ca. € 321.961,- v.o.n.
  • Stadswoningen van ca. 100 m2.
  • Appartementen tussen ca. 56 en 89 m2.
  • Prijzen incl. een badkamer en keuken.
  • Enkele woningen hebben in de basis een eigen parkeerplek.
  • Collectieve fietsenstalling met eigen aangewezen plekken.
  • Aangelegde daktuin op de derde verdieping.

Zie aanbod San Francisco

 

“De architectuur van het project combineert de kenmerken van de 60’er jaren bebouwing van Schalkwijk en de historische bebouwing van de binnenstad van Haarlem en maakt zo van twee werelden één.”

Planning

De eerste woningen zijn in verkoop. Dit is een voorlopige planning. Houd deze site dan ook goed in de gaten voor de actuele stand van zaken rond dit project.

Aanmelden voor interesse November 2023 Aanmelden voor interesse
Pre-sale December 2023 Pre-sale
Start online verkoop 14 maart 2024 Start online verkoop
Meet & greet 20 maart 2024 Meet & greet
Sluiting inschrijving 25 maart 2024 Sluiting inschrijving
In verkoop 26 maart 2024 In verkoop
Start bouw Najaar 2024 Start bouw