donderdag 7 maart 2024

Kom naar de Meet & Greet op 20 maart!

In voorbereiding naar de start verkoop hebben we de pre sale nu afgesloten, waardoor er op dit moment geen keuzemogelijkheid meer is je voorkeur bouwnummer(s) via de woningselector op de website aan te geven. Dank voor de overweldigende reacties tijdens deze pre sale fase! Velen van jullie hebben de moeite genomen om jullie voorkeur voor bouwnummers kenbaar te maken. Voor alle verschillende woningtypen is er een brede interesse!

Meet & Greet 20 maart vanaf 18.30 uur tot 20.00 uur

Wens je tijdens de inschrijfperiode nog persoonlijk contact met het verkoopteam, heb je moeite met digitaal inschrijven en/of andere vragen omtrent ons project?  
Kom dan langs tijdens onze Meet & Greet op 20 maart a.s. het gehele verkoopteam staat dan voor je klaar! Locatie is het kantoor van Overspaern Makelaardij: Frieslandlaan 1A Haarlem. Tot dan!

Digitale start verkoop 14 maart

Bij de digitale start verkoop 14 maart a.s. zullen de definitieve vrij op naam prijzen bekend worden gemaakt. De prijs bandbreedtes van de presale waren gebaseerd op prijspeil 2023. In februari 2024 zijn de prijzen geïndexeerd. Voor de middensegment koopwoningen zijn deze door de gemeente Haarlem vastgesteld. Voor het middensegment koopwoningen (laag) is de maximale prijs nu vastgesteld op 321.961,- EUR vrij op naam (prijspeil 2024). Deze was 305.000,- EUR vrij op naam (prijspeil 2023).

Vanaf donderdag 14 maart is het mogelijk om je digitaal in te schrijven voor de 49 appartementen en 4 stadswoningen San Francisco. Via het digitaal inschrijfformulier kan je meerdere voorkeur bouwnummers opgeven. LET OP! Jouw voorkeuren van de presale fase komt hiermee te vervallen, dus je moet je echt op bouwnummer niveau opnieuw inschrijven! In de volgende nieuwsbrief ontvang je meer informatie over de digitale start verkoop van 14 maart a.s. 

De inschrijving sluit op maandag 25 maart. Vervolgens worden de woningen op dinsdag 26 maart toegewezen. Iedereen die een woning toegewezen heeft gekregen zal door het makelaarsteam hierover worden geinformeerd. Alle overige inschrijvers ontvangen van ons een digitaal bericht.

De financiële check, waarom en wat is het?

Straks bij de inschrijving vragen wij om een financiële check. Wel zo fijn om ook voor jezelf te weten, of je de gewenste woning ook zou kunnen kopen natuurlijk!

Deze financiële check bestaat uit een brief, waarin een Nederlandse bank of erkend financieel tussenpersoon aangeeft dat de aankoopprijs van de gewenste woning financieel haalbaar is. Met een positieve financiële check krijg je ook voorrang in de toewijzing, dus ons advies is vraag de check alvast aan! We hebben de volgende financiële tussenpersonen, die het project ook kennen, voor je klaar staan om kosteloos een financiële check te verzorgen, zij helpen je graag!

De Hypotheekshop Haarlem Centrum 
Mail: haarlem487@hypotheekshop.nl 
Tel: 023 – 512 40 30 
Sincerus Financiele Diensten
Mail: fpaap@sinfin.nl
Tel: 023 – 890 68 06

Natuurlijk ben je ook vrij om bij een andere bank of financieel tussenpersoon deze check aan te vragen.

Vragen?

Heb je in de tussentijd al vragen? Dan kun je uiteraard contact opnemen met ons verkoopteam, zij helpen je graag verder!

Mooijekind Vleut Makelaars
Mail: nieuwbouw@mooijekindvleut.nl
Tel: 023 – 542 02 44
Overspaern Makelaardij
Mail: info@overspaern.nl
Tel: 023 – 536 63 66