donderdag 22 februari 2024

Officiële online start verkoop op donderdag 14 maart a.s.

Eind vorig jaar hebben wij het definitieve ontwerp van alle 53 koopwoningen en de inrichting van de daktuin afgerond. Op basis hiervan zijn wij nu druk bezig met de zorgvuldige voorbereidingen van alle verkoopstukken, zoals bijv. de splitsingsakten en tekeningen, verkooptekeningen, het woonwensenboek met de diverse woonwensenopties, de overeenkomsten en de technische omschrijving!

Naast deze verkoopstukken zijn we ook nog bezig met de verkoopbrochure, een animatie van HIGH5 (die wordt echt heel leuk!) en is de laatste hand gelegd aan de laatste twee interieur impressies waar je in deze brief de primeur van krijgt! We koersen nu op de officiële online start verkoop op donderdag 14 maart a.s. Zet die datum alvast met potlood in je agenda! Dit zal een online start verkoop zijn, dus je kan vanaf elke plek zo je inschrijving regelen. Maar mocht je nog vragen hebben en/of hulp nodig hebben bij de inschrijving, wees gerust: na 14 maart komt er nog een fysieke Meet & Greet, op een nader te bepalen locatie. Het project- en verkoopteam staat dan graag voor je klaar. Meer informatie over de definitieve datum van de officiële online start verkoop en de datum van deze Meet & Greet, volgt in een aparte nieuwsbrief.

Financiële check!

Straks bij de inschrijving vragen wij je om een financiële check. Deze financiële check bestaat uit een brief waarin een Nederlandse bank of erkend financieel tussenpersoon aangeeft dat de aankoopprijs van de gewenste woning financieel haalbaar is. Met een positieve financiële check krijg je ook voorrang in de toewijzing. Ons advies is om de financiële check nu alvast aan te vragen, zodat je deze in bezit hebt zodra de verkoop start. We hebben de volgende financiële tussenpersonen, die het project ook kennen, klaar staan om kosteloos een financiële check te verzorgen, zij helpen je graag! Natuurlijk ben je ook vrij om bij een andere bank of financieel tussenpersoon deze check aan te vragen.

De Hypotheekshop Haarlem Centrum
haarlem487@hypotheekshop.nl
Tel: 023 - 51 24 030

Sincerus Financiele Diensten
Tel: 023 - 89 06 806
fpaap@sinfin.nl

Vragen?

Heb je in de tussentijd al vragen? Dan kun je uiteraard contact opnemen met ons verkoopteam, zij helpen je graag verder!

Mooijekind Vleut Makelaars
nieuwbouw@mooijekindvleut.nl
Tel: 023 – 542 02 44

Overspaern Makelaardij
info@overspaern.nl
Tel: 023 – 536 63 66