woensdag 26 juni 2024

Op 4 juli start de online verkoop voor gebouw Long Beach!

De online verkoop start op 4 juli en de Meet & Greet is op 10 juli van 18.00 uur tot 20.00 uur. Het is bijna zover! Vanaf donderdag 4 juli is het mogelijk om je digitaal in te schrijven voor appartementen in gebouw Long Beach. Op het moment dat het digitaal inschrijfformulier in jouw eigen HIGH5 account klaar staat, ontvang je van ons een nieuwsbrief. LET OP! Jouw voorkeuren van de pre sale fase komt hiermee te vervallen, dus je moet je opnieuw op bouwnummer inschrijven!

De inschrijving sluit op maandag 15 juli om 20.00 uur. Vervolgens worden de woningen op dinsdag 16 juli toegewezen. Iedereen die een woning toegewezen heeft gekregen zal door het makelaarsteam hierover worden geinformeerd. Alle overige inschrijvers ontvangen van ons een digitaal bericht.

Heb je nog geen account? Meld je dan snel aan:

Aanmelden

De financiële check, waarom en wat is het?
Straks bij de inschrijving vragen wij om een financiële check. Wel zo fijn om ook voor jezelf te weten, of je de gewenste woning ook zou kunnen kopen natuurlijk!

Deze financiële check bestaat uit een brief, waarin een Nederlandse bank of erkend financieel tussenpersoon aangeeft dat de aankoopprijs van de gewenste woning financieel haalbaar is. Met een positieve financiële check krijg je ook voorrang bij de toewijzing, dus ons advies is de financiele check alvast aan te vragen. We hebben de volgende financiële tussenpersonen, die het project tot in detail kennen, voor je klaar staan om kosteloos een financiële check te verzorgen, zij helpen je graag verder! Natuurlijk ben je ook vrij om bij een andere bank of financieel tussenpersoon deze check aan te vragen.

De Hypotheekshop Haarlem Centrum
haarlem487@hypotheekshop.nl
Tel: 023 - 51 24 030

Sincerus Financiele Diensten
Tel: 023 - 89 06 806
fpaap@sinfin.nl

Meet & Greet 10 juli vanaf 18.00 uur tot 20.00 uur
Wens je tijdens de inschrijfperiode nog persoonlijk contact met het verkoopteam, heb je moeite met digitaal inschrijven of heb je vragen over ons project? Kom dan gezellig langs tijdens onze Meet & Greet op 10 juli a.s. het gehele verkoopteam staat dan voor je klaar! Je kunt dan de mooie maquette bewonderen, de complete verkoopdocumentatie in ontvangst nemen en je kunt bij ons terecht met al je vragen. De locatie van deze Meet & Greet is het kantoor van Overspaern Makelaardij, Frieslandlaan 1A in Haarlem.

Heb je in de tussentijd al vragen?
Dan kun je uiteraard contact opnemen met ons verkoopteam, zij helpen je graag verder!

Mooijekind Vleut Makelaars
nieuwbouw@mooijekindvleut.nl
Tel: 023 – 542 02 44

Overspaern Makelaardij
info@overspaern.nl
Tel: 023 – 536 63 66