133 appartementen van ca. 52 tot ca. 111 m2

Long Beach

Long Beach is een van de hoogste woontorens van HIGH5. Het gebouw heeft een gemeenschappelijke ruimte op de begane grond en biedt van top tot teen ruimte aan 133 appartementen in verschillende soorten en maten. Van knusse tweekamerwoningen tot ruime appartementen met twee of zelfs drie slaapkamers. Een heerlijke plek voor iedereen die van comfortabel wonen houdt en graag water & groen om zich heen heeft.

Het comfort van Long Beach zit onder meer in de hoogwaardige isolatie en vloerverwarming van de appartementen. Verder worden de appartementen compleet afgewerkt met sanitair, tegelwerk en een mooie keukenaanbieding. Ook hebben alle appartementen een privé buitenruimte, in de vorm van een loggia of balkon. Vanaf daar kijk je prachtig uit op de omgeving. Heerlijk toch?

Licht en luxe
De appartementen in Long Beach hebben oppervlakten variërend van circa 52 m2 tot 111 m2. Elk appartement, van de begane grond tot en met de zeventiende verdieping, heeft iets unieks. Tegelijkertijd zijn ze allemaal voorzien van grote raampartijen, waardoor het binnen aangenaam licht is. Het hoge wooncomfort, de luxe afwerking en de moderne voorzieningen maken jouw woonbeleving in Long Beach nóg aangenamer!
Ruimte voor ontmoeting
Woonplezier zit niet alleen in de kwaliteit van het gebouw, de technische mogelijkheden of de kleur van de stenen. Woonplezier gaat ook over ontmoetingen en sociale interacties. Ook daarin voorziet Long Beach. Op de begane grond van de woontoren bevindt zich een collectieve ruimte, die voor alle bewoners toegankelijk is. In deze ruimte komen onder meer een grote leestafel en pantry.

Wonen in Long Beach

  • Prijzen appartementen vanaf 321.961,- v.o.n.
  • Appartementen van ca 52 m2 t/m 111 m2
  • Prijzen incl. een badkamer en keuken.
  • Enkele appartementen hebben in de basis een eigen parkeerplek in de gebouwen Los Angeles en San Francisco
  • Collectieve fietsenstalling met eigen aangewezen plekken in de gebouwen Los Angeles en San Francisco
  • Buitenruimten in de vorm van een balkon of loggia

Zie aanbod Long Beach

 

“In deze statige woontoren geniet je van een duurzaam appartement en prachtige uitzichten over de stad en/of de groene omgeving.”

Planning

De eerste appartementen zijn in verkoop. Dit is een voorlopige planning. Houd deze site dan ook goed in de gaten voor de actuele stand van zaken rond dit project.

Pre-sale 6 juni 2024 Pre-sale
Start verkoop 4 juli 4 juli 2024 Start verkoop 4 juli
Meet & Greet 10 juli 2024 Meet & Greet
Sluiting inschrijving 15 juli 2024 (20.00 uur) Sluiting inschrijving
Toewijzing 16 juli 2024 Toewijzing